Povratak na početnu stranicu  
Povratak na početnu stranicu

Istra Trading d.o.o.
Jušići 47 B
51213 Jurdani
Tel: +385.51.274.087
Fax: + 385.51.275.093
info(a)istra-trading.com
 

NAJBOLJI FILTERI NA SVIJETU ZA KABINE VOZAČA (MEĐUNARODNI PATENT)


Bez ljepila s aktivnim ugljenom biljnog podrijetla.
Norma CE 78/317 za odleđivanje i odmagljivanje u vanjskim uvjetima.
Učinkovitost protiv prašine i polena (do 94,4%), gubitak početnog naboja (6 Ps).
Priznat od strane Ministarstva Zdravstva.
Zadržava na površini ((apsorbira) benzin do 97%).


JESTE LI ČULI ZA PROBLEME KOJI SE VEŽU ZA PAPIRNATE FILTERE KABINE?


Loš miris - Zamagljivanje prednjeg stakla - Rizik od udisaja opasnih ljepila - Ne upija tvari opasne po zdravlje - Benzen - Mali protok zraka

1. Kako ne bi riskirali skupe popravke uređaja za klimatizaciju, instalirajte ECO filter - na raspolaganju za sve automobile (također za one bez klima uređaja), uz redovite izmjene svaki 20.000 kilometara ili svakih godinu dana.
2. Kako ne bi riskirali opasno zamagljivanje stakla vjetrobrana, filteri od papira upijaju vlagu i mogu prouzročiti opasno zamagljivanje stakla - ECO filteri ne sadržavaju celulozu niti ljepila, udovoljavaju najstrožim TUV - kriterijima i ispitima odmagljivanja i odleđivanja u vanjskim uvjetima (nakon 8 sati pri - 18 st. C) sukladno normama CE-78/317.
3. Kako ne bi udisali polen, smog ili prije svega BENZEN !!! ECO filteri su učinkoviti u obrani od prašine i polena do 94,4%, ali samo ECO filteri mogu apsorbirati benzen do 97% zahvaljujuöi sloju od čak 10mm aktivnog ugljena 100% biljnog podrijetla. Vojska u maskama za zaštitu od plinova ne koristi papirnati filter.
4. Kako ne bi osjećali neugodne mirise koji stvara papirni filter, Eco filteri ne sadržavaju celulozu, koja upijanjem vlage trune i uzorkuje neugodne mirise. Kako nebi došlo do zagađenja - Eco filteri ne sadržavaju ljepila niti teške metale (Me đunarodni patent), štetne za putnike i okoliš.

ISTRA TRADING d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer Eko filtera za Republiku Hrvatsku.