Povratak na početnu stranicu  
Povratak na početnu stranicu

Istra Trading d.o.o.
Jušići 47 B
51213 Jurdani
Tel: +385.51.274.087
Fax: + 385.51.275.093
info(a)istra-trading.com
 

HT ITALIA - BUDUĆNOST MJERENJA
Ova je firma već prisutna u mnogim zemljama svijeta. Nudi zaista posebnu kombinaciju osobne brige i internacionalnog iskustva. Postala je, u kratkom vremenu, vodeća kompanija na Europskom tržištu. Odlikuje se kvalitetom i posjeduje ISO 9001 i QNET certifikate za svoje mjerene instrumente.

Njihov opseg proizvoda smatra se za jedan od najboljih i najkompletnijih na tržištu te ih konstantno unaprijeđuje i povećava.
Da Vam približimo proizvode predstaviti ćemo Vam po jedan od svake grupe proizvoda.

STRUJNA KLIJEŠTA


đepni mjerač AC-a HT31
Strujna kliješta HT31 sa 3 1/2 znamenki (1999 točkica) mogu se uposliti u mnogim aplikacijama. Model HT31 mjeri trenutnu izmjeničnu struju, napon izmj. struje, otpor i kontinuitet. Dizajnirane su i izgrađene prema standardu N61010-1 za mjerenja ispod CAT III 300V, CAT II 600V.

MULTIMETRI


Inteligentni multimetar HT23
Digitalni multimetar HT23 sa 3 3/4 znamenki. Auto selekcija mjerenja: napona istosmjerne i izmjenične struje ili otpora. Instrument se može koristiti u električnim instalacijama sa naponom kategorije III do 600V.

TESTERI


Trofazni registrator za značnu kvalitetu analize EN50160
Zahvaljujući naprednom dizajnu instrument model ENERGYTEST2002E omogućuje efektnu analizu na električnim jednofaznim i trofaznim sistemima sa ili bez mrtvog hoda. Instrument koristi 6400Hz sempliranu frekvenciju prikazuje u realnom vremenu vrijednosti svih osnovnih el. kvantiteta podvrđući instalaciju pod test (trenutni napon, aktivna snaga, ...) i pokazujući trend oblika valova napona i struje. U memoriju instrumenta je moguće pohraniti maksimalno 63 količine. Software (Windows kompatibilan) koji dolazi s instrumentom povećava potencijale instrumenta (komunicira preko serijskog porta).

OSTALI INSTRUMENTI


Profesionalni registrator digitalni termometar HT163
Model HT163 je digitalni termometar dizajniran za korištenje u više aplikacija sam i u kombinaciji s različitim pipaljkama. Model HT163 mjeri temperaturu u realnom vremenu, relativna mjerenja, bilježi vrijednosti temperature koje se mogu prikazati u realnom vremenu na PC-u ili se mogu pohraniti u instrument pa kasnije prebaciti na PC. S termometrom dolaze i pipaljke tipa K.